Race spelletjes

Snelheid, spanning en tacktiek in één, dat zijn de race spelletjes van Mini-games.nl. Speciaal voor iedereen die de race spelletjes zo leuk vindt, hebben we een selectie gemaakt van de allersnelste en allerspannendste spellen. We hebben allerlei spelletjes geselecteerd voor alle verschillende leeftijden in allerlei verschillende vormen. Wat al niet te denken van de vele spellen waarbij jij het stuur bedient van een snelle innovatieve auto en alle tegenstanders achter je laat op een gaaf parcours. Of trek jij liever de stoute schoenen aan en stap je op een pijlsnelle motor om te gaan crossen op de weg of kies je er juist voor om van de weg af te gaan.

Het zeer brede aanbod aan race spelletjes van Mini-Games.nl geeft je urenlang speelplezier, ken jij de spellen City Racer, Pimp my Ride, Monstertruck en Motor Rally al? Dat is een greep uit de fantastische race spelletjes waarbij jij baas bent over je racemonster en met hoge snelheden en de beste stuurkunsten overheerst op het race circuit.

Het enige wat jou nu nog te wachten staat is je favoriete spel uitkiezen uit de vele race spelletjes, de motor starten en gas geven. Ook wanneer je tegen elkaar wilt racen is er bij de meeste race spelletjes een optie om als multiplayer het circuit op te gaan. Daarbij kies je beide een andere racemonster en kun je voor altijd uitvechten wie het snelste is en de beste stuurkunsten bezit.